/

Verdwaald in de liefde

Willem Lems heeft in zijn eigen praktijk meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die vastlopen. De laatste 10 jaar heeft hij zich verdiept in relatietherapie. In het boek Verdwaald in de liefde vertelt hij over zijn visie op relaties en persoonlijke ontwikkeling.

In deel 1 schrijft hij over de valkuilen van een relatie en wat er kan gebeuren als mensen zich niet bewust zijn van hun patronen. Lezers kunnen kennismaken met de uitdagingen van de liefde en werken aan een moderne relatie.

In deel 2 bespreekt hij het effect van trauma en disfunctionele gezinnen. Een groot deel van de mensen heeft te maken gehad met kwetsingen in hun jeugd die van invloed zijn op hun hechtingsstijl.

Deel 3 gaat over hoe je zelf sturing kunt geven aan je relatie. De 12 stappen van therapie vergroten je vaardigheden en geven inzicht in wie je bent. Mensen stellen steeds hogere eisen en zeker in relaties leidt dat vaak tot teleurstellingen.

De auteur is ervan overtuigd dat als mensen meer kennis hebben over zichzelf en de liefde, een groot deel van hen een scheiding kan voorkomen. Graag levert hij daar een bijdrage aan en hij wil mensen aanmoedigen om hulp te zoeken. Het lezen van dit boek geeft je al voldoende concrete handvatten om je zoektocht te beginnen.

Bestellen? Klik hier:

https://uitgeverijvanwarven.nl/…/verdwaald-in-de-liefde/