Paravisie nomineert ‘Een gift uit Avalon’ als beste spirituele boek

In Een gift uit Avalon vertelt Annet Brouwer ons zeer persoonlijke, ontroerende verhalen van ‘gewone’ mensen die in het dagelijks leven werden overvallen door een teken van een overleden dierbare. Het zijn verhalen van ruim veertig mensen over onverwachte tekens en bezoekjes van gene zijde, die deze mensen tot voor kort met nagenoeg niemand hebben gedeeld. Als een dierbaar persoon overlijdt, vragen nabestaanden dikwijls: waar ben je nu? Geef me een teken, hoe is het daar? Wat nu als de achtergeblevenen daadwerkelijk een teken ontvangen?

Het afgelopen jaar werd een oude traditie in ere hersteld: de uitreiking van de prestigieuze ParaVisie Awards! Volgens de redactie van het Magazine was het een doorslaand succes. Wie mag er over het jaar 2022 met de eer gaan strijken? U kunt de auteur helpen door op Een gift uit Avalon te stemmen.

De redactie van ParaVisie Magazine nomineert drie mediums, spirituele inspirators en boeken. De lezers kiezen uiteindelijk de winnaars. Het gaat om die mensen of producten die de afgelopen periode het spirituele gedachtegoed op een bijzondere wijze uitgedragen of in het nieuws hebben gebracht.

De Awards zijn – met oud-winnaars als Sandra Reemer, Ronald-Jan Heijn, Erica Terpstra, Lucia Rijker, Michael Pilarczyk, Wim Hof en Peter van der Hurk – uitgegroeid tot een begrip. Maar belangrijker nog: de ‘spirituele branche’ verdient deze prijzen. Door politiek en farmacie sinds jaar en dag bestreden, kwam daar vanaf 2020 ook nog eens de coronacrisis bij. Nu meer dan ooit mag de focus op de positieve initiatieven die vanuit de ‘spirituele’, ‘alternatieve’ en ‘complementaire’ hoek komen, zo betoogt de redactie. Oók al gezien de vastgelopen gezondheidszorg en de crisis waarin de samenleving zich als geheel bevindt. Niet omdat de één per se beter is dan de ander, maar omdat vaandeldragers altijd welkom zijn.

Hoe nu verder? Wil je weten wie er door de redactie van ParaVisie Magazine dit jaar genomineerd zijn? Je vindt de nominaties op www.paravisiemagazine.nl. Daar kun je tot 15 januari ook kiezen op jouw favoriet(en). Op de facebookpagina van ParaVisie Magazine houden we je regelmatig op de hoogte van tussenstanden en ander Award-nieuws. Dat ‘de beste’ mogen winnen!